- KOOSTISOSAD:
- 200 g mandleid
- 50 g šokolaadi
- 2 munavalget
- 3 spl kakaopulbrit
- 2 dl suhkrut
- 1/4 tl kaneeli
- 1/4 tl soola
- Haki mandlid ja šokolaad peeneks.
- Vahusta munavalged.
- Lisa munavalgetele kokku kakaopulber, suhkur, kaneel, sool, hakitud mandlid ja hakitud šokolaad.
- Tõsta dessertlusika täie taigent plaadile.
- Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 13 minutit.
Kiirelt valmivad pehmed ja kreemised muffinid. Maitsvad ka järgmisel päeval. KOOSTISOSAD: 150g võid 2dl suhkrut 2 muna 4dl nisujahu 3tl vanillisuhkrut 1tl küpsetuspulbrit 1dl piima 200ml vahukoort (+1sl suhkrut) 20g šokolaadi Vahusta pehme või suhkruga. Lisa ükshaaval vahustades munad. Sega taigna sekka nisujahu, vanillisuhkur, küpsetuspulber ning piim. Küpseta 200 kraadises ahjus 12 minutit. Lase valmis muffinitele jahtuda. Tee valmis vahukoor ja kaunista muffinid. Riivi peale šokolaad.
Kommentaarid
Postita kommentaar